Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

Χάπι Μπέρθντεϊ



Μάιος 2005

Μάιος 2009


Πέρασε μια τετραετία.

Αν ήταν κυβέρνηση ίσως να έπρεπε να ζητήσει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης κάνοντας εκλογές, ρετουσάροντας το προφίλ της και καλοπιάνοντας υποψηφίους.
Ουφ, ευτυχώς που δεν είναι.

Όσοι, μέσα σ' αυτά τα τέσσερα χρόνια, περάσατε από 'δω, διαβάσατε, χαρήκατε, λυπηθήκατε, αφήσατε ένα σχόλιο ή όχι, βρίσατε ή όχι, συμφωνήσατε ή διαφωνήσατε,ταυτιστήκατε ή πέσατε από τα σύννεφα, όλοι εσείς δώσατε με το δικό σας τρόπο την ψήφο εμπιστοσύνης σας. Κι αν αυτό δε σημαίνει και πολλά (άλλωστε ψήφο ποτέ δεν ζήτησα, παρά μόνο ένα μέρος ν' αφήνω σκέψεις και ιδέες), δεν παύει να είναι αλήθεια πως υπήρξαν ώρες και στιγμές που το γράψιμο εδώ ήταν σωτήριο κι η παρουσία σας μεγάλο κουράγιο.

Γι' αυτό σας ευχαριστώ.

Πέραν αυτού όμως, άλλο ένα ευχαριστώ γιατί μου δώσατε την εξαιρετική χαρά να σας ανακαλύψω, να σας διαβάσω, να γνωρίσω κάποιους από σας, να αποκτήσω μερικούς εξαιρετικούς φίλους, να "ζηλέψω" ιδέες, κείμενα, μουσικές, αρώματα και χρώματα, να νιώσω τυχερή που "ακόμη υπάρχουν εκεί έξω τέτοιοι άνθρωποι", να χαρώ με τη χαρά σας, ν' αγωνιώ με τα προβλήματά σας λες και πρόκειται για δικούς μου ανθρώπους, να κλάψω για όσους "έφυγαν" και με δυο λόγια, να πλουτίσω λίγο περισσότερο ως άνθρωπος.


Οπότε εδώ θα είμαι. Θα συνεχίσω να γράφω, άλλοτε πιο αραιά κι άλλοτε πιο συχνά, για όσο μου κάνει ακόμη κέφι, για όσο θα νιώθω πως δεν το βαριέμαι. Το σίγουρο είναι πως ακόμη κι αν "την κάνω" κάποια στιγμή, θα τριγυρίζω στις γειτονιές σας και θα λέω ένα γεια.

Αλλά μέχρι τότε, "keep on rolling"!

ΥΓ Τούρτα στην είσοδο και στην έξοδο. Help yourself!

9 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

χίλια χρόνια ακόμα! πω πω τέσσερα χρόνια ε; !! να 'σαι πάντα καλά! να γεμίζεις σελίδες, στιγμές, με χρώματα από την ψυχή σου, το μυαλό σου, την καρδιά σου!
χρόνια αστείρευτα πολύχρωμα!!

mamma είπε...

Γειά σου τύπε νυχτερινέ! να' σαι καλά να γράφεις... χαίρομαι να μαθαίνω νέα σου :)

Περαστικός είπε...

Καλή δεύτερη τετραετία!

mindstripper είπε...

Κι αν η πολιτική είχε τέτοιους αντιπροσώπους, τί ωραία που θα είμασταν όλοι.

Χρόνια πολλά ρε κοπελιά, αυτές οι γειτονιές του κόσμου είναι ωραίες τελικά. Να είσαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη.

Υάδα είπε...

Με ανακάλυψες και στη συνέχεια σε ανακάλυψα εγώ όταν έκλεισες την τετραετία. Ποτέ δεν είναι αργά λένε. Και το πιστεύω αυτό.

Σου εύχομαι η δεύτερη τετραετία να είναι γεμάτη από χαρές. Και αν υπάρχουν δάκρυα μέσα από τις λέξεις σου, να είναι μόνο χαράς.

Καλό υπόλοιπο Κυριακής να έχεις :-))

ολα θα πανε καλα... είπε...

να σαι πάντα καλά και να γράφεις για όσο θέλεις.Είναι αλήθεια πως εδώ μέσα μπορεί να τύχει να κάνεις έναν πραγματικό φίλο και είναι περίεργο για ένα τέτοιο μέσο,που όλοι το έβριζαν στις αρχές κυρίως(Διαδίκτυο).
Είναι πολύ ωραίο το μπλε σου και δροσιστικό,σαν το νερό μιας πισίνας,σαν τη θάλασσα,σαν τον ουρανό και τη νύχτα.

Theogr ο κηπουρός είπε...

Κάποιος κύριος Καραμανλής προσπαθεί να μάθει πώς να περνάει 4ετίες χωρίς απώλειες, παραδίνεις μαθήματα; Καλώς σε βρήκα, καλή συνέχεια να έχεις και καλό κουράγιο.

trol είπε...

ας πούμε δεν θυμάμαι πότε σε ανακάλυψα ή αν με ανακάλυψες και όχι ότι μετά δεν σ έχασα και ούτε που ξέρω πως σε ξαναβρήκα....και όχι ότι αμάν γίναμε και σαν φίλοι...και μπουρουμπουρου όλα αυτά που περιέγραψες ωραία :)

αλλά μια κι έχει τούρτα να φάμε κι εμείς ένα κομμάτι χεχεχε

patsiouri είπε...

Πρώτη φορά αφήνω σχόλιο εδώ αν θυμάμαι καλά...
Να τα χιλιάσεις!!!
Και να είσιαι πάντα τόσο σωστός άνθρωπος...

People I know

Ο Νίκος. Εξαιρετική κιθάρα. Κάμποσα χρόνια σε ωδείο στην κλασσική, μετά ηλεκτρική, είχε ταλέντο, ήταν νέος, είχε εμφάνιση. Δούλεψε πολύ, δο...