Παρασκευή, Μαΐου 22, 2009

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ - ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΕΝΕΖΟΣ

Και τα Μ.Μ.Ε. απόντα. Γιατί; Δεν πουλάει το θέμα δηλαδή;

Είτε ο άνθρωπος έχει δίκιο, είτε όχι, πού στο διάβολο είναι τα Μέσα και ο Τύπος; Πού είναι τα ρημαδοκάναλα, που οι μεγαλοδημοσιογράφοι, πού οι εφημερίδες, πού οι επιφανείς πολίτες της χώρας, πού ο πρωθυπουργός, πού οι οργανώσεις, πού οι σκεπτόμενοι άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων οι οποίοι αλλού κι αλλού ξέρουν να ξεφυτρώνουν σαν μαϊντανοί; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ;




Για 99 ημέρες ο Θοδωρής Τενέζος κάνει απεργία πείνας στην Πατησίων 70, έξω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Γιατί κάνει απεργία πείνας ο Τενέζος; Η απάντηση εδώ.
Ζωντανή σύνδεση μέσω του μπλογκ του Τενέζου εδώ.

Βρέθηκαν διάφοροι να γράψουν ότι ο Τενέζος κάνει απεργία πείνας "μαϊμού" (με βιταμίνες κλπ). Εδώ κολλάει το "όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, κάποιοι επέμεναν να βλέπουν το δάχτυλο". Η ίδια απάντηση εκ μέρους μου σε όσους επίσης θεωρούν "μη αξιόλογη" την διαμαρτυρία του Τενέζου, γιατί λέει ήταν "κεφάλαιο, αφεντικό κι εξουσία κάποτε κι ο ίδιος".
Για όσους πάλι θα πούνε "ωχ, ρε και τι με νοιάζει εμένα, και τι να κάνω τώρα εγώ", δεν χρειάζεται καν σχόλιο. Ας το 'χουν απλώς στο νου τους για όταν θα χρειαστούν εκείνοι υποστήριξη από τους υπόλοιπους.


Για όλους τους υπόλοιπους, πηγαίνετε να διαβάσετε για τον Θοδωρή, περάστε να του πείτε ένα γεια όσοι σας φέρνει ο δρόμος απ' την Πατησίων, διαδώστε το με όποιον τρόπο μπορείτε.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

2 σχόλια:

mamma είπε...

Και γω το είχα μάθει από τα μπλογκς, στις ειδήσεις δεν έχει παίξει νομίζω. Μπροστά στα συμφέροντα υποκλίνονται αντικειμενικότητα και σφαιρική ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

poli kalo

People I know

Ο Νίκος. Εξαιρετική κιθάρα. Κάμποσα χρόνια σε ωδείο στην κλασσική, μετά ηλεκτρική, είχε ταλέντο, ήταν νέος, είχε εμφάνιση. Δούλεψε πολύ, δο...