<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12720662\x26blogName\x3d%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A3+%CE%9D%CE%A5%CE%A7%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A3\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://typosnyxterinos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://typosnyxterinos.blogspot.com/\x26vt\x3d7449070411351450586', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Λίγα λόγια ακόμη.

Σήμερα με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι στο ποστ Ανάσα, γίνεται λέει ο χαμός στις τρεις μέρες της ιντερνετικής απουσίας μου.
Μου είπαν για υβρεολόγιο, για ανθρώπους που μπήκαν να ξεράσουν χολή και πικρία.

Κατέβηκα σ' ένα ίντερνετ καφέ στο κέντρο της πόλης.
Έτσι έμαθα ότι με αποκάλεσαν επαγγελματία επαίτη, απατεώνα, έμαθα ότι έχω στήσει σκευωρία, ότι υποδύομαι δύο διαφορετικά πρόσωπα στην μπλογκόσφαιρα, τον εαυτό μου και την Κουρούνα, ενημερώθηκα ότι έχω κάνει 'μπάζα κι αρπαχτή' με τα λεφτά του κόσμου και προφανώς την έκανα για Ακαπούλκο όπου απολαμβάνω τα ποτάκια μου εις υγείαν των κορόιδων.
Έμαθα ακόμη ότι κάποιοι νιώσαν εξαπατημένοι, και ενημερώθηκα και για την άποψη του τι εστί ζωοφιλία κατ' άλλους.

Και τώρα που ενημερώθηκα, θα προχωρήσω σε κάποια πράγματα επί της ουσίας.

Πάμε λοιπόν:

ioazon,
Ioannis Matz.,
Styliani St.,
Konstantina B.,
Athena B.,
Sofia,
Sofia Ter.,
George Pan.,
Nikolaos Sar.,
Zenonas Ev.,
Georgios Z.,
Michalis Fam.,
Konstantinos P-M,
Emmanouil S.,
Emmanouil And.,
Marilena M.,
Alexandros M.,
Serko K.,
Christos Vav.,
Σταυρούλα Σκ.,
Μαρία Βαρ.,
Δέσποινα Παλ.,
Σάββας Αρ.,
Κωνσταντίνα Μαχ.,
Villenave (?),
Γιώργος Μαρ.,
Φίλιππος Κλ.,
Chrysta Ec.,
Anastasios Mp.,
Sissy L.,
Petros M.,
Lykourgos Ps.,


Σας ευχαριστώ όλους.

Επίσης,

Ντέμη Κ., η Λούνα, ο Κανέλλος, και ο Πιτσίκος σε ευχαριστούν ιδιαίτερα.

Ακόμη,

Φίλε SOVIET, φίλε Νίκο με το μπλογκ "Μια πρώτη προσέγγιση", φίλε Γιώργο Μπριμπίλη από το Zoomicon, φίλη Ναταλία από τον Πύργο, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email του μπλογκ, γιατί δεν μπόρεσα να βρω τα δικά σας.

Για όλους τους υπόλοιπους, στις πέντε ώρες στο ίντερνετ καφέ, απάντησα σε όλους όσοι είχατε βάλει email επικοινωνίας στα σχόλιά σας.
Αν παρ' ελπίδα, κάποιος μου ξέφυγε, του ζητώ συγνώμη. Σ' αυτή την περίπτωση ας μου γράψει εφόσον θέλει στο email του μπλογκ.

Επίσης, νομίζω πως κατάφερα να απαντήσω σε όλους που μου γράψατε προσωπικά, αλλά λέω και πάλι, αν άφησα κάποιον απ' έξω, να μην παρεξηγηθεί. Γίνεται κυριολεκτικά χαμός στα email και παλεύω να τα βάλω σε τάξη και σειρά και να απαντήσω.


Από την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι πίσω στην Αθήνα.
Δεν πρόκειται να τα παρατήσω, ούτε να το βάλω κάτω. Λυπάμαι αν χαλάω τη μαγιονέζα σε κάποιους που πολύ θα ήθελαν να βγουν αληθινοί και να δουν ότι όντως 'έφαγα τα εκατομμύρια του κόσμου και την έκανα προς άγνωστο προορισμό'.
Δυστυχώς γι' αυτούς, θα είμαι εδώ, θα γράφω στο μπλογκ όποτε μου κάνει κέφι και για ό,τι μου κάνει κέφι, όπως έκανα και τα τελευταία έξι χρόνια.

Για όλους τους υπόλοιπους, θα είμαστε σε επαφή.

Καλό βράδυ.

Ετικέτες

8:30 μ.μ.
Blogger Remali είπε ...

Καληνύχτα    10:58 μ.μ.
Anonymous evimilon είπε ...

Καλώς να μας έρθεις Ιφιγένεια και να σε ευχαριστήσω κι εγώ γιατί μου έκανες ένα μεγάλο καλό: με τη δύναμη που χρειάστηκε να εκθέσεις την ψυχή σου, έφτιαξες ένα μικρό θαύμα, να κάνεις μια παρέα όλους εμάς (υπάρχουν και εγκέφαλοι που δεν οξυγονώνονται ξέχνα τους), να αποδείξεις ότι αν απλώσεις το χέρι μπορεί τελικά να μη σε δαγκώσουν, να μην αδιαφορήσουν, ότι καμμιά φορά υπάρχουν λύσεις εκεί που δεν τις φανταζόμαστε, ότι φαίνεται να υπάρχει διάθεση να λειτουργήσουμε συλλογικά και ανθρώπινα. Και μόνο για την ευκαιρία που μας έδωσες να το δούμε αυτό στην πράξη σ'ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου.

Να ενημερώσω επίσης ότι την Δευτέρα 17.11 στις 7.30 στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη) διοργανώνεται Σύσκεψη Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού-Δημόσιου τομέα για την οργάνωση πρωτοβουλιών και κινητοποιήσεων ειδικά για την ανεργία.

Να μου υποσχεθείς ότι θα χαμογελάσεις και σήμερα...    11:01 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε ...

Τι έγινε καλε???Που πήγαν όλοι αυτοί που έκραζαν χτες????Λουφάξανε???
Χαίρομαι Ιφιγένεια που είσαι καλά κορίτσι μου και θα το παλέψεις...    11:56 μ.μ.
Anonymous villenave είπε ...

Καλή τύχη πάλι! Να ξυμερώσει χάραμα!
m villenave    12:18 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε ...

εύχομαι και ελπίζω η θετική ενέργεια & οι ευχές όλων μας να σου φωτίζουν τα χαμόγελα ;)    1:26 μ.μ.
Blogger greca είπε ...

μη φοβασαι δεν εισαι μονη σου.. κουτσα στραβα ολοι μαζι θα τα καταφερουμε.. σε πεισμα των καιρων.. σε πεισμα των "τριγυρω"... ντοπιων και ξενοφερτων... ολοι μαζι θα φτασουμε στην ακρη του τουνελ.. και θα δουμε φως...
Να το θυμασαι...    3:36 μ.μ.
Anonymous Kathrin the kafrilian είπε ...

Τι έγινε παλικάρια; Μπουκωθήκατε τη βλακεία σας και σταματήσατε τα πικρόχολα σχόλια;

Έλεος δλδ... γουστάρετε να κάνετε μια καλή πράξη; Κάντε την και μετά κάντε την γαργάρα.

Ιφιγένεια καλή τύχη. Και σκέψου σοβαρά τη μετακόμιση στα πάτρεια εδάφη ή αλλιώς κατά βορά μεριά... Η Θεσσαλονίκη είναι παράδεισος μπροστά στην Αθήνα... Την Αθήνα την έζησα παραλίγο να με "σκοτώσει" αλλά της ξέφυγα... Σκέψου το...    8:21 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε ...

το πιο θετικο συμπερασμα που εβγαλα διαβαζοντας σχεδον ολα τα σχολια ,ειναι οτι ο ελληνας δεν προκειται ποτε του να γινει καπιταλιστης η κουλτουρα μας ειναι αυτη που αποτυπωθηκε στα περισσοτερα σχολια .
Ο ελληνας ηταν και θα παραμεινει βαθυτατα κοινοβιακος ,ελεημων, ψυχικα θηλειος , και παντα αλληλεγγυος .το αντιθετο δηλαδη του νεοφιλελευθερισμου.    3:38 μ.μ.
Blogger Ginger είπε ...

Καλώς σε βρήκα Ιφιγένεια. Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος του blogging και κατ'επέκταση του Internet είναι ένας σκοτεινός κόσμος (όχι με την αρνητική έννοια) με την έννοια ότι πρέπει να καταλάβεις ποιός είναι αληθινός και ποιός υποδύεται μιά δανεική προσωπικότητα μόνο απ'τις γραπτές σκέψεις του. Εγώ πιστεύω ότι είσαι τόσο αληθινό άτομο όσο κι εγώ που από τις πρώτες μέρες ζωής του blog μου είχα στο προφίλ του την πραγματική μου φωτογραφία με αληθινά στοιχεία για τη ζωή μου. Οσοι με γνώρισαν προσωπικά το διαπίστωσαν άλλωστε.

Η αλήθεια είναι ότι η υπεράσπιση της Κουρουνας μπέρδεψε και δικούς μου φίλους που έστειλα στο blog σου. Αλλά εγώ είμαι πεποισμένη γιά σένα. Σ'ευχαριστώ που υπάρχεις στο χώρο γιατί με τη στάση σου δίνεις κουράγιο σε αρκετό κόσμο. Σου χαρίζω τη φιλία μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά.    12:25 π.μ.
Blogger Άνεργοι Δημοσιογράφοι είπε ...

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Με θάρος, αποφασιστικότητα πείσμα και το κεφάλι ΠΑΝΤΑ ψηλά, να δεις που όλα μπορούν να πάνε καλύτερα.

Οτι θελήσεις γράψε στο mail...    1:02 π.μ.
Blogger ellinida είπε ...

Μπράβο γιά το κουράγιο σου να βγεις να φωνάξεις αυτά που σου συμβαίνουν.    8:59 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε ...

σε μια κοινωνια υπαναπτυκτη σαν την ελληνικη θεωρω οτι επιβαλεται να βοηθουνται ατομα ευαισθητα , καλλιεργημενα και μορφωμενα . Καθολου γιατι βαζω σαν ανθρωπο την ιφιγενεια πανω απο οποιονδηποτε αλλο , αλλα γιατι πιστευω οτι μπορει να εξυπηρετησει με την παρουσια της πολυ περισσοτερα απο καποιον αλλο η καποια αλλη που της αρεσει το...life-style ας πουμε .
γιωργος -λευκαδα    5:40 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε ...

Καλό θα ήταν να τονίσω οτι άλλο φιλόζωος και άλλο ζωόφιλος... ξέρω οτι δεν το εννοείς έτσι αλλα αυτό το λάθος το κάνουν πολλοί.

φιλό-κάτι είναι κάποιός που αγαπάει αυτό το κάτι π.χ.
φιλοχρήματος
φιλοσοφος
φιλελευθερος
φιλήδονος
φίλόζωος στην προκειμένη περίπτωση

τώρα αν το -φιλος πάει στο τέλος...
είναι άλλο είδος "αγάπης" π.χ.
ομοφυλόφιλος
παιδόφιλος
νεκρόφιλος
ζωόφιλος κλπ.


οπότε δεν είσαι ζωόφιλη, φιλόζωη είσαι ;)    » Σχoλιάστε