<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12720662\x26blogName\x3d%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A3+%CE%9D%CE%A5%CE%A7%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A3\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://typosnyxterinos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://typosnyxterinos.blogspot.com/\x26vt\x3d7449070411351450586', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Μαρόκο

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2007Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2007

περισσότερα ...
Τυπος Νυχτερινος

Τα αγαπημένα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2007
Γάτες απ' τη ζωή μου περάσαν αμέτρητες, σκύλοι μόνο δύο.
Όλα μου τα ζώα τ' αγαπούσα. Αυτά όμως είναι τα πιο αγαπημένα.


Ο Boy. Το γατί που με συντρόφεψε στα χρόνια του Λυκείου.
Ήταν τζέντλεμαν. Με όλη τη σημασία της λέξης.Ο Μάρκος (αν και θηλυκό).
Απ' τα πιο καλά ζωντανά που πέρασαν απ' τα χέρια μου. Η συντροφιά μου σε πολύ δύσκολα χρόνια, όσο σπούδαζα.Η Ρόζα, η ναζιάρα.
Το πρώτο γατί που πήρα όταν ήρθα στην Αθήνα.Η Ραΐσα. Το πρώτο σκυλί της ζωής μου και το πιο αγαπημένο. Μήπως την έχει βρει κανείς;Ο Εκτωράκος μου.Ο Μπιτιγιού, το πανθηράκι μου, κι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου.Ζωηρός, ζημιάρης, ανυπάκουος και πάντα έτοιμος για εξερευνήσεις...Η Λούνα στις ξάπλες της.Και η γατοοικογένεια. Τα παιδιά του Μπιτιγιού και της Λου.Απ' όλα μου τα ζωντανά, μόνο η Λούνα έχει μείνει σήμερα στη ζωή μου.Άλλοτε να με κοιτάει όλο τσατίλα κι απαξίωση που δεν της δίνω ΚΙ ΑΛΛΟ φαγητό..Κι άλλοτε να πλένει αμέριμνη τη γούνα της στην καρέκλα της δίπλα στο γραφείο μου...


Να τα χαιρόμαστε όσο μας κάνουν τη χάρη να συντροφεύουν τις μέρες μας γεμίζοντάς τες αγάπες, σκανταλιές, παιχνίδια...

περισσότερα ...
Τυπος Νυχτερινος

Tellas ΠΑΡΤ ΤΟΥ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2007
Μας δουλεύετε ρε;

ΑΛΗΤΕΣ

ΛΑΜΟΓΙΑ

ΚΟΠΡΙΤΕΣ

ΧΑΜΟΥΡΟΣΚΥΛΑ
(ευγενική χορηγεία του πατρός μου αυτό)

ΟΥΣΤ ΡΕ, ΟΥΣΤ

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ


Καλημέρα σας, κυρίες και κύριοι

Συνήθως είμαι πράος άνθρωπος. Καμιά φορά πάλι, μου ξεφεύγει λιγάκι το πράγμα.
Κυρίως στις περιπτώσεις που ή με περνάνε για μαλάκα και με δουλεύουν μπροστά στα μούτρα μου, ή με εμπαίζουν με ύφος σαρανταπέντε καρδιναλίων κάτι κοπρίτες και λαμόγια.
Στην περίπτωση αυτή ισχύουν και τα δύο.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι ρίχτε μια ματιά εδώ ΚΙ εδώ ΚΙ εδώ, και ακολούθως ρίχτε φάσκελα και με τα δυο χέρια προς τα γραφεία των ΞΥΣΤΟ ΖΗΣΤΟ ΤΕΛΛΑΣ

Σήμερα, Δευτεριάτικα, πρωινιάτικα, πρωτομηνιάτικα και με δική μου διάθεση σκατά συν ένα ατύχημα χτες βράδυ που είχε ως αποτέλεσμα να πηγαίνω κούτσα-κούτσα γαμοσταυρίζοντας και κατεβάζοντας ευαγγέλια πίσω απο χαμόγελο τύπου δρόμο και σας έφαγα, λαμβάνω συστημένη επιστολή με κούριερ. Της ΤΕΛΛΑΣ.

Πάντα είχα εμπιστοσύνη στο χιούμορ του Υψίστου. Δεν μπορεί να νομίζεις πως η μέρα σου είναι σκατά. Ο καλός θεούλης είναι πάντα κοντά σου για να σου δείξει το λάθος της σκέψης σου και τη μεγάλη σου αχαριστία: μπορεί πάντα να γίνει πιο σκατά, γουέιτ εντ σι.

Η ΤΕΛΛΑΣ είχε λοιπόν την ευγενή καλοσύνη να απαντήσει με συστημένη επιστολή καθώς είπα (μην τυχόν χαθεί και διαδίδω μετά η μουλάρα ότι ουδέποτε απάντησαν!), στην καταγγελία μου.
Όχι βέβαια στην καταγγελία που τους είχα στείλει προσωπικά ως πελάτης τους με φαξ στην εταιρία, ζητώντας έγγραφη απάντησή τους, σιγά μην έκαναν τον κόπο ν' ασχοληθούν με τον πελάτη τους, γραμμένη στ' αρχίδια τους με έχουν εξ' αρχής όπως και όλα τα υπόλοιπα καρακορόιδα που γεμίζουν τις τσέπες τους ευράκια.

Έκαναν τον κόπο όμως ν' απαντήσουν αναφερόμενοι στην καταγγελία που είχα στείλει (και) στον Συνήγορο του Καταναλωτή.
Ιδού τι απέφερε το μπρέινστόρμινγκ τριών μηνών (τόσο τους πήρε ν' απαντήσουν).

Όσον αφορά στον τηλ. αριθμό 210-86****, δηλαδή στο νούμερο που διατηρήθηκε ως είχε με την φορητότητα η υπηρεσία του ίντερνετ (dsl), διακόπηκε για τους εξής χρόνους:

 Από 3/5/2007 μέχρι 5/5/2007 (τρεις ημέρες)
 Από 17/5/2007 μέχρι 21/5/2007 (πέντε ημέρες)
 Από 26/5/2007 μέχρι 27/5/2007 (δύο ημέρες)

Όσον αφορά στην τηλ. αριθμό 211-400****, δηλαδή το νούμερο που απέκτησα μέσω της αριθμοδότησης της Tellas
Ουσιαστικά σε διάστημα σχεδόν ενός μήνα (από 5/5/07 μέχρι 5/6/07), η dsl λειτούργησε κανονικά μόνο για 12 ημέρες.

Απάντηση των λαμόγιων

Αναφορικά με τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στην ομαλή λειτουργία τηλεφωνικής σας γραμμής, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας ότι έτυχαν εξ αρχής της άμεσης προτεραιότητας του τεχνικού τμήματος της εταιρείας μας, καθώς σκοπός μας είναι η άρτια και αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών της εταιρείας μας.
... η tellas καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι διαδικασίες αυτές να έχουν ολοκληρωθεί σε συντομότατο χρονικό διάστημα.

Στις συνεχόμενες και επανειλλημένες προσπάθειες επικοινωνίας μου (οι οποίες σημειωτέον είχαν χρόνο αναμονής το ελάχιστο 30 λεπτά και το μέγιστο 6 (!) ώρες) είτε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της TELLAS, είτε με το τμήμα Internet, είτε με το τμήμα Βλαβών...

....Λίγες μέρες αργότερα διαπιστώνω προβλήματα στην χρήση του ίντερνετ κι έπειτα από μαραθώνιο τηλεφωνημάτων ενημερώνομαι πως το σετάρισμα του μόντεμ είχε γίνει «λάθος» από τον εκπρόσωπό σας και προχωρούμε ξανά σε δεύτερο σετάρισμα προκειμένου να λειτουργήσει κανονικά το ίντερνετ.


Απάντηση των λαμόγιων

Όσον αφορά την αναμονή σας στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της ΤΕΛΛΑΣ, σας ζητούμε συγνώμη και σας αναφέρουμε ότι λόγο του μεγάλου και διαρκώς αυξανόμενου πελατολογίου της εταιρείας, η εν λόγω υπηρεσία, αναβαθμίζεται διαρκώς και εμπλουτίζεται με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό....
... για τις περιπτώσεις καθυστέρησης αποδοχής των κλήσεών σας, οι οποίες προφανώς πραγματοποιήθηκαν σε ώρα αιχμής.

(σημ. του μεταφραστού:
Διευκρίνηση έκφρασης ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΤΙΣ 3:30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ... όσο να πεις, είναι ώρες αιχμής, δεν είναι;)

Συμπέρασμα των λαμογιών

Μας χρωστάτε μέχρι τώρα τα τιμολόγια που έχουμε εκδώσει, κοιτάξτε να εξοφλήσετε το συντομότερο μη σας πάρει και σας σηκώσει που μας κουνιέστε κιόλας...

Μας δουλεύετε ρε;

ΑΛΗΤΕΣ

ΛΑΜΟΓΙΑ

ΚΟΠΡΙΤΕΣ

ΧΑΜΟΥΡΟΣΚΥΛΑ

ΟΥΣΤ ΡΕ, ΟΥΣΤ

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

Να τα ξαναπώ ή τα εμπεδώσατε;

Άι στο γέρο διάολο

Και καλό μήνα στους υπολοίπους.

περισσότερα ...
Τυπος Νυχτερινος